Podotherapie Amsterdam Spaarndammerbuurt

Podotherapie Amsterdam Spaarndammerbuurt

Podotherapie Spaarndammerbuurt

Podotherapie Spaarndammerbuurt
Inpandig bij Sociaal Medisch Centrum Spaarndammerstraat
Spaarndammerstraat 73 H
1013 TB Amsterdam

Routebeschrijving

Rijdt vanaf de Jumbo op de Spaandammerstraat 43 meter naar het zuidoosten richting de Assendelftstraat. Uw bestemming bevindt zich aan de linkerkant op nummer 73H.

Parkeren
U kunt in de Spaarndammerstraat langs de weg (betaald) parkeren.

Locaties in de buurt
Alle locaties in Amsterdam

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Corver Fysio – en Manuele therapie

Andere inpandige disciplines
Huisarts, Fysio, Manuele therapie

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.