Podotherapie Alphen aan de Rijn

Podotherapie Alphen aan de Rijn

Podotherapie Alphen aan den Rijn
Inpandig bij:Gezondheidscentrum Dillenburg
Prinses Irenelaan 1D
2404 BH Alphen aan den Rijn

Routebeschrijving
Rijd vanaf Van der Valk Hotel Avifauna in oostelijke richting en neem op de rotonde de 2e afslag naar de Van Foreestlaan. Vervolgens Neem je op de volgende rotonde de 3e afslag naar de Pr. Margrietlaan. Daarna neem op de rotonde de 2e afslag naar de Prinses Irenelaan. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant op nummer 1.

Parkeren
U kunt parkeren op de parkeerplaats bij het gezondheidscentrum.

Locaties in de buurt
Leiden

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het rode pand van het gezondheidscentrum Dillenburg. De behandelkamer bevind zich op de 3de verdieping. U kunt bij de wachtruimte 3.04b gaan zitten, uw podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Huisarts, Fysio, Apotheek

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.