Podotherapie Amsterdam Lastage

Podotherapie Amsterdam Lastage

Podotherapie Amsterdam Lastage

Podotherapie Amsterdam Lastage
Inpandig bij Amsterdam-Centrum Fysio
Sint Antoniesbreestraat 88
1011 HB Amsterdam

Routebeschrijving
Als u vande A10 of A2 af komt volg dan de S110. Weg 700 meter vervolgen naar de Nieuwe Utrechtseweg/de s110. Sla rechtsaf naar de President Kennedylaan/de s110. Ga 2,4 km verder op de s110. Sla rechtsaf naar de Torontobrug/de S100. Volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg s112 naar Burgwallen/Ring A10 te nemen. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar het Rhijnspoorplein. Weg vervolgen naar het Weesperplein. Weg vervolgen naar de Weesperstraat. Weg vervolgen naar het Jonas Daniël Meijerplein. Weg vervolgen naar het Mr. Visserplein. Sla linksaf naar de Jodenbreestraat. Weg vervolgen naar de Sint Antoniesbreestraat. Je vindt je bestemming links op nummer 88.

Deze locatie is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Parkeren
U kunt voor de praktijk beperkt en betaald parkeren.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Amsterdam-Centrum Fysio. U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer bij de ingang, de podotherapeut zal u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines
Fysio en manuele therapie.

Locaties in de buurt
Amsterdam IJburg, Amsterdam Amstelkwartier, Amsterdam KeizersgrachtHoofddorp

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.