Podotherapie Apeldoorn de Parken

Podotherapie Apeldoorn de Parken

Podotherapie Hermanns Apeldoorn de Parken
Inpandig bij:FysioNu
Jonkheer Meester G.W. Molleruslaan 8
7316 AT Apeldoorn

Routebeschrijving
Rijd vanaf het station van Apeldoorn naar het noorden op het stationsplein, richting de Stationsstraat. Blijf deze weg vervolgen, deze gaat vervolgens over in de Regentesselaan. Sla de eerste weg rechtsaf naar de Generaal van Swietenlaan nadat je Fletscher hotel bent gepasseerd. Sla direct weer de eerste af naar rechts naar de Jonkheer Meester G.W. Molleruslaan. Uw bestemming bevind zich na 50 meter aan de linkerkant op nummer 8.

Parkeren
U kunt in de Jonkheer Meester G.W. Molleruslaan aan de weg parkeren.

Locaties in de buurt
Deventer

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van FysioNu – locatie de Kokmeeuw. Bij binnenkomst kunt u de trap voorbij lopen en aan de linkerkant in de wachtkamer gaan zitten. Uw podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manuele therapie

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.