Podotherapie Apeldoorn Matenhorst

Podotherapie Apeldoorn Matenhorst

Podotherapie Hermanns Apeldoorn Matenhorst
Inpandig bij Therapeuticum de Es
Glazeniershorst 159
7328 TH Apeldoorn

Routebeschrijving
Rijd vanuit Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn op de Albert Schweitzerlaan naar links richting de Laan van Westenenk. Neem de eerstvolgende rotonde de eerste afslag naar de Aluminiumweg. Rijd vervolgens 3.8 kilometer rechtdoor en sla linksaf naar de Laan van Maten. Ga op de rotonde naar links richting de Matenpoort. Neem de eerste weg naar rechts richting de Glazeniershorst. Uw bestemming bevind zich aan de rechterkant op nummer 159.

Parkeren
U kunt langs de weg parkeren in de Glazeniershorst.

Locaties in de buurt
Apeldoorn de Parken

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Therapeuticum de Es. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, uw podotherapeut komt u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en Fysio

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.