Podotherapie Arnhem Velperweg-Noord

Podotherapie Arnhem Velperweg-Noord

Sportpodotherapie Asten

Podotherapie Arnhem Velperweg-Noord

Podotherapie Arnhem Velperweg-Noord
Inpandig bij Gezondheidscentrum Velperweg
Velperweg 71
6824 HH  Arnhem

Routebeschrijving
Gezien vanaf het centrum in Arnhem, bij het Airborne monument, ga in noordelijke richting de Eusebiusbuitensingel. Deze straat loopt over in de Velperbuitensingel, waarna na ~200 meter een splitsing volgt (rechtsaf) richting de Steenstraat. Deze straat loopt over in de Velperweg, waarna u onze praktijk na ~1km aan de linkerkant aantreft in het pand van Gezondheidscentrum Velperweg, op de hoek van de Velperweg en de Raapopseweg.

Parkeren
Op het terrein van Gezondheidscentrum Velperweg kunt u voor de deur (gratis) parkeren.

Omschrijving van het pand
Wij zijn gevestigd in het pand van Gezondheidscentrum Velperweg.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie en sportschool.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen, apotheek, diëtiste, therapie en praktijkondersteuners.

Overige opmerkingen
n.v.t.

Locaties in de buurt
Arnhem Elderveld

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.