Podotherapie Arnhem Elderveld

Podotherapie Arnhem Elderveld

Sportpodotherapie Asten

Podotherapie Arnhem Elderveld

Podotherapie Arnhem Elderveld
Inpandig bij Medisch Centrum Elderveld
Dordrechtweg 14
6843 DM  Arnhem

Routebeschrijving

Komend vanaf de snelweg A325, neem de afslag Elden en ga in westelijke richting op de Burgemeester Matsersingel. Ga bij het derde grote kruispunt rechtsaf naar de Hollandweg. Na ongeveer 400 meter gaat u linksaf de Dordrechtweg op. De praktijk bevindt zich in het pand van Fysio Elden-Elderveld.

Parkeren
Op het terrein van Podotherapie Arnhem Elderveld kunt u voor de deur (gratis) parkeren.

Omschrijving van het pand
Wij zijn gevestigd in het pand van Fysio Elden-Elderveld.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, praktijkondersteuners, diëtiste, tandarts, acupunctuur.

Overige opmerkingen
n.v.t.

Locaties in de buurt
Arnhem Velperweg-Noord​​​​​​​

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.