Podotherapie Asten

Podotherapie Asten

Sportpodotherapie Asten

Podotherapie Asten

Podotherapie Asten,
Nobisweg 1A
5721 VA, Asten

Routebeschrijving
Rij vanuit de het centrum van Asten over de Floralaan in noordelijke richting. Neem de derde afslag op de rotonde richting Nobisweg. Neem de tweede afslag rechts, de praktijk bevindt zich aan uw linkerzijde.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen van de sportschool.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Asten is gelegen in het pand van Move Your Body, tussen de snelweg (A67) en het Shell tankstation. De ingang is bovenaan de trap.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie en sportschool.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie.

Overige opmerkingen
Indien u niet goed mobiel bent, geef dit aub aan bij het maken van de afspraak. Deze locatie bevindt zich namelijk op de eerste verdieping van het pand en is niet rolstoeltoegankelijk. Wel kunnen we u verwijzen naar onze locaties in Someren Deurne-Zuid en Deurne-Noord

U kunt bij de bar wachten tot de podotherapeut u komt halen.

Locaties in de buurt
Deurne NoordDeurne ZuidHelmond OostHelmond NoordMeijel, Someren

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.