Podotherapie Baarlo

Podotherapie Baarlo

Sportpodotherapie Baarlo

Podotherapie Baarlo

Podotherapie Baarlo
Heierhof 15A
5991 NL, Baarlo

Routebeschrijving
Praktijk is gelegen in de woonwijk het Kuukven. De praktijk is gevestigd in de praktijk van Cesar2move. Parkeergelegenheid is er voor deur en men kan plaatsnemen in de wachtkamer.

Parkeren
Parkeren kan aan de voorzijde van het pand.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Baarlo is gevestigd in het pand van Cesar2move.

Andere inpandige disciplines
Cesar2move

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Samenwerking met Cesar2move.

Overige opmerkingen
Deze locatie is rolstoel toegankelijk.

Locaties in de buurt
BlerickKesselMaasbreeMeijelPanningenSevenumTegelenVenlo NoordVenlo OostVenlo Zuid EmmastraatVenlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.