Podotherapie Bergen

Podotherapie Bergen

Sportpodotherapie Bergen

Podotherapie Bergen

Podotherapie Bergen
Rembrandtplein 4
5854 EM  Bergen

Routebeschrijving
Rij vanuit het gemeentehuis in noordelijke richting over de Raadhuisstraat. Sla de eerste weg rechtsaf richting Raadhuisplein. Steek de weg schuin over richting Keulerstraat. Na 300 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Parkeren
Parkeren kan bij de praktijk op de parkeerplaatsen aan de voorkant en aan zijkant van het pand.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Bergen is gelegen in Apotheek Maasduinen.

Andere inpandige disciplines
Apotheek.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
We werken op deze locatie veel samen met fysiotherapeuten.

Locaties in de buurt
BoxmeerMeerloOverloonVenray

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.