Podotherapie Best

Podotherapie Best

Sportpodotherapie Best

Podotherapie Best

Podotherapie Best
Raadhuisstraat 14
5683 GG, Best

Routebeschrijving
De praktijk ligt in het centrum van Best aan het Raadhuisplein.

Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaatsen bij de Albert Heijn. Let er wel op dat hier gebruik gemaakt moet worden van een parkeerkaart. Ook kunt u op de Molenwei en de Molenstraat parkeren.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Best is gelegen in het pand van Fysiotherapie Spine Sport. Het pand ligt tussen de Hypotheker en het politiekantoor.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
We werken veel samen met de fysiotherapeuten in het gebouw.

Locaties in de buurt
Helmond NoordHelmond OostGemert

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.