Podotherapie Beverwijk

Podotherapie Beverwijk

Sportpodotherapie Best

Podotherapie Beverwijk

Podotherapie Beverwijk
Dellaertlaan 2
1945 WG  Beverwijk

Routebeschrijving

Wanneer u op de Plesmanweg in oostelijke richting rijdt ziet u op een gegeven moment het zwembad van Sportfondsenbad Beverwijk aan uw linkerkant. Sla vervolgens de 2e weg rechtsaf. U rijdt de Dellaertlaan op. De praktijk bevindt zich in het gebouw van Interfysio, aan de linkerzijde van de weg.

Parkeren

Er is parkeerruimte beschikbaar rondom het Gezonheidscentrum Wijkerbaan.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Beverwijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Wijkerbaan.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
We werken veel samen met de fysiotherapeuten in het gebouw.

Locaties in de buurt
Hoofddorp.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.