Podotherapie Blerick Alberickstraat

Podotherapie Blerick Alberickstraat

Sportpodotherapie Blerick

Podotherapie Blerick Alberickstraat

Podotherapie Blerick Alberickstraat
Alberickstraat 193
5922 BR Venlo

Routebeschrijving

Wanneer u vanaf de snelweg komt over de Mulkenshofweg, sla dan linksaf op de rotonde richting de Henriëtte Roland Holstlaan. U rijdt langs het Blariacumcollege en voorbij het tankstation. Ga bij de eerste rotonde vervolgens rechtsaf de Alberickstraat op, en vervolgens meteen weer rechts.
De podotherapie praktijk is gelegen in het Medisch Centrum Alberick.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Blerick Alberickstraat is gelegen in Medisch Centrum Alberick.

Andere inpandige disciplines
Apotheek, diëtiste, huisartsen.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Diëtist en huisartsen.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
er is voor de praktijk voldoende parkeerruimte aanwezig. 

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de Buurt
BlerickKesselMaasbreeMeijelPanningenSevenumTegelenVenlo NoordVenlo OostVenlo Zuid EmmastraatVenlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.