Podotherapie Bocholtz

Podotherapie Bocholtz

Podotherapie Bocholtz

Welzijns medisch centrum Bocholtz
Kommerstraat 51
6351 ES Bocholtz

Routebeschrijving
Neem vanaf de A76 afslag 7. Neem de afrit rechts naar N281 richting Kerkrade/Parkstad 3000-8000/ Simpelveld / Vaals. Sla rechtsaf naar N281. Sla rechtsaf naar Nijswillerweg richting Simpelveld. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Vroenkuilerweg. Houd rechtdoor aan naar Bocholtzerweg, deze gaat over in de Simpelvelderweg en vervolgens in de Schoolstraat. Als u Bocholtz inrijd neem dan de 4de afslag naar links naar de Kommerstraat, uw bestemming bevindt zich aan de linkerkant op nummer 51.

Parkeren
Er zijn parkeervakken aan de straat voor het Welzijns medisch centrum.

Locaties in de buurt
Heerlen, Voerendaal, Gulpen, Landgraaf, Margraten, Brunssum

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Welzijns medisch centrum Bocholtz

Andere inpandige disciplines
Huisarts, apotheek, tandarts, maatschappelijk werk, thuiszorg, jeugdgezondheidszorg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.