Podotherapie Breda Ginnekenweg

Podotherapie Breda Ginnekenweg

Sportpodotherapie Breda NAC

Podotherapie Breda Ginnekenweg

Podotherapie Breda Ginnekenweg
Ginnekenweg 271
4835 Nb, Breda

Routebeschrijving

Met auto:
Wanneer u op de Franklin Rooseveltlaan rijdt in westelijke richting voorbij De Blauwe Kei, sla dan linksaf richting de Fatimastraat, en vervolgens de eerste straat rechtsaf richting Schrepelstraat. Aan het einde van deze straat slaat u linksaf de Ploegstraat in. Op het einde van de straat steekt u schuin de Prins Hendrikstraat over, naar de Van Duijvenvoordestraat. Deze straat loopt over in de Kalishoek, sla daarna de eerste straat linksaf. Het pand bevind zich aan de linkerkant.

Openbaar vervoer:
Neem bus 7 richting Nieuw Wolfslaar. Stap uit bij de bushalte Prins Hendrikstraat. Loop in noordwestelijke richting naar de Johan Willem Frisolaan. Sla linksaf naar de Johan Willem Frisolaan. Vervolgens sla je linksaf naar de Ginnekenweg en is de bestemming na circa 350 meter links van u. Podotherapie Hermanns zit in het pand van Huisartsenteam Ginnekenweg.

Parkeren

Parkeren kan aan de zijkant van de weg vóór het pand (Ginnekenweg) of in de straat naast het pand (Kalishoek). Houdt rekening met betaald parkeren op de Ginnekenweg.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Breda bevindt zich in het pand van Huisartsenteam Ginnekenweg.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, Fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, Chiropractie, diëtiek, ergotherapie, fysiotherapie, handtherapie, logopedie, psychologie en seksuologie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen, fysiotherapeuten en praktijkondersteuners.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Breda NoordBreda Noord-West,  Breda West,  Breda Zuid-OostEtten-LeurKaatsheuvel

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.