Podotherapie Breda NAC Stadion

Podotherapie Breda NAC Stadion

Sportpodotherapie Breda NAC

Podotherapie Breda NAC Stadion

Podotherapie Breda NAC Stadion
Stadionstraat 11a
4815 NC, Breda

Routebeschrijving

Met de auto:
Ga naar de Stadionstraat. Na ongeveer 300 meter de weg volgen heeft u het stadion bereikt. Podotherapie Hermanns bevindt zich vanaf hier in de rechterhoek van het stadion. (borden P5 volgen voor Parkeren)
Openbaar vervoer:
Beste optie
Bus 2 richting Haagse Beemden.
Uitstappen bushalte Stadion NAC.
Looptijd 2 minuten
Loop in noordwestelijke richting langs de Lunetstraat . Sla linksaf naar de Stadionstraat. Podotherapie Hermanns zit in het pand van Livit, de verste hoek van het stadion

Parkeren

Parkeren kan op parkeerplaats P5 (volg borden)

Omschrijving van het pand

Podotherapie Breda NAC Stadion is gevestigd in het pand van Livit Orthopedie

Andere inpandige disciplines

Livit Orthopedie

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Orthopedie

Overige opmerkingen

Op deze locatie maken wij gebruik van echografie.

Locaties in de buurt

Breda NoordBreda Noord-West,  Breda West,  Breda Zuid-OostEtten-LeurKaatsheuvel

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.