Podotherapie Breda Noord

Podotherapie Breda Noord

Sportpodotherapie Breda Noord

Podotherapie Breda Noord

Podotherapie Breda Noord (Buurtschap Wisselaar)
Zomergemstraat 2A
4826 CW Breda

Routebeschrijving
Rijd vanuit tankstation Ting op de Deinzestraat in oostelijke richting. Sla na 250 meter rechtsaf op de Zomergemstraat, na 50 meter bevindt de praktijk zich aan uw linkerzijde in Gezondheidscentrum Het Zomerhuis.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Breda Noord is gelegen in de wijk Wisselaar en bevindt in het Gezondheidscentrum Het Zomerhuis. Onze praktijk bevindt zich op de 1e etage.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
U kunt voor de deur gratis parkeren.

Overige opmerkingen
De ingang van de praktijk is bij topfysiotherapie Delta en Stichting Dermatologisch Centrum. Onze praktijk bevindt zich op de 1e etage.

Locaties in de buurt
Breda Noord-WestBreda WestBreda Zuid-OostEtten-LeurKaatsheuvel

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.