Podotherapie Breda Noord-West

Podotherapie Breda Noord-West

Sportpodotherapie Breda Noord-West

Podotherapie Breda Noord-West

Podotherapie Breda Noord-West
Helmkruid 8
4823 MK, Breda

Routebeschrijving
Neem in de woonwijk de afslag naar ‘Eiland Kroeten’. Daarna rechtsaf richting medisch centrum Kroeten rijden. Het pand bevindt zich naast Medisch centrum Kroeten. Het ligt in hetzelfde blok als Basisschool de Driezwing.

Parkeren
Parkeren kan voor het pand in de parkeerhavens.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Breda Noord-West is gelegen in de woonwijk Kroeten en ligt direct rechts van het Medisch Centrum Kroeten.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie Paramedisch centrum Breda Zuid, osteopathie Van de Spijker.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie Paramedisch centrum Breda Zuid, osteopathie Van de Spijker en orthopedisch schoenmaker Büchrhornen.

Overige opmerkingen
Neem niet de hoofdingang van Medisch Centrum Kroeten maar de ingang van de Fysiotherapiepraktijk. Op deze locatie maken wij gebruik van echografie.

Locaties in de buurt
Breda NoordBreda WestBreda Zuid-OostEtten-LeurKaatsheuvel

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.