Podotherapie Breda Zuid-Oost

Podotherapie Breda Zuid-Oost

Sportpodotherapie Breda Zuid-Oost

Podotherapie Breda Zuid-Oost

Podotherapie Breda Zuid-Oost
Teteringsedijk 106
4834 AD, Breda

RoutebeschrijvingWanneer u op de Franklin Rooseveltlaan rijdt in westelijke richting volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg naar Bavel te nemen. Volg de 3 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Claudius Prinsenlaan/de Loevesteinstraat, ga verder op de Claudius Prinsenlaan waar u naar 1.6 kilometer rechts afslaat richting de Wilhelminasingel. Sla na 750 meter rechtsaf naar de Teteringenstraat. Hier neemt u de eerste afslag naar rechts richting de Teteringsedijk. Uw bestemming bevindt zich na 500 meter aan de rechterkant op nummer 106.

ParkerenU kunt kosteloos in de Teteringsedijk parkeren. Neem vervolgens plaats in de wachtkamer.

Omschrijving van het pand
Onze praktijk is gevestigd in het pand van Huisartsenpraktijk Oudraad en Van Riel.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen.

Locaties in de buurt
Breda NoordBreda Noord-WestBreda WestEtten-LeurKaatsheuvel

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.