Podotherapie Breskens

Podotherapie Breskens

Sportpodotherapie Breskens

Podotherapie Breskens

Podotherapie Breskens
Dorpsstraat 52-54
4511 EH, Breskens

Routebeschrijving
Rij vanuit tennisclub de Boskreek over de Oude Rijksweg richting centrum. Na 670 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde.

Parkeren
Parkeren kan in de straat. Wanneer geen kerkdienst plaats vindt, kan ook bij de kerk geparkeerd worden.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Breskens is gelegen in het pand van Praktijk voor Fysiotherapie Breskens. Dit is het voormalige Rabobank gebouw.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manueel therapie, logopedie, medische fitness, acupunctuur.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie, kinderfysiotherapie.

Overige opmerkingen
Op deze locatie maken wij gebruik van echografie.

Locaties in de buurt
HulstKloosterzandeMiddelburgTerneuzenVlissingen

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.