Podotherapie Brunssum

Podotherapie Brunssum

Sportpodotherapie Brunssum

Podotherapie Brunssum

Podotherapie Brunssum
St. Gregoriuslaan 1A
6442 AE, Brunssum

Routebeschrijving
Vanuit de Prins Hendriklaan rijdt u de St. Gregoriuslaan in (deze straat leidt naar het Zuyderland Medisch Centrum). De praktijk is gelegen in het pand van Fysiotherapie “De Bundeling” (op de hoek van de St. Gregoriuslaan en de Boerhaavestraat). Na 100 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk of op de nabijgelegen parkeerplaatsen.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Brunssum is gelegen in het witte pand van Fysiotherapie “De Bundeling”. Dit ligt tegenover een speeltuintje.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manueel therapie en kinderfysiotherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie, manueel therapie en kinderfysiotherapie.

Gezamenlijke spreekuur
Bij twijfel of vragen wordt de fysiotherapeut is een multidisciplinair overleg mogelijk.

Overige opmerkingen
Indien u niet goed mobiel bent, geef dit a.u.b. aan bij het maken van de afspraak. Deze locatie bevindt zich namelijk in de kelder van het pand en is niet rolstoeltoegankelijk. Wel kunnen we u verwijzen naar onze locatie in Hoensbroek of Landgraaf.

Locaties in de buurt
GeleenHeerlenHoensbroekKerkrade CentrumKerkrade WestLandgraaf

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.