Podotherapie Budel

Podotherapie Budel

Sportpodotherapie Budel

Podotherapie Budel

Podotherapie Budel
Graafschap Hornelaan 2A
6021 XL, Budel

Routebeschrijving
Rij vanuit het centrum in oostelijke richting over de Cranendoncklaan. Blijf de weg volgen terwijl deze overgaat in de Rubenslaan. Sla vervolgens de eerste weg rechtsaf richting Graafschap Hornelaan. De praktijk ligt aan uw linkerzijde.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Budel is gelegen in Gezondheidscentrum De Voort en ligt in de zijvleugel van Verzorgingstehuis Mariënburght.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen, ontspanningstherapie, voetreflex.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen, ontspanningstherapie, voetreflex.

Overige opmerkingen
Onze praktijk is gelegen in de ruimte van Ontspanningstherapie Cranendonck. Dit is hetzelfde pand als huisartsenpraktijk Dr. Rombouts.

Locaties in de buurt
NederweertSomerenStramproyWeert

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.