Podotherapie Burgh-Haamstede

Podotherapie Burgh-Haamstede

Sportpodotherapie Burgh-Haamstede

Podotherapie Burgh-Haamstede

Podotherapie Burgh-Haamstede
Zuidstraat 2
4328 AD, Burgh-Haamstede

Routebeschrijving
Rij vanuit supermarkt Spar in zuidelijke richting over de Noordstraat. Sla na 180 meter linksaf richting Zuidstraat. Na 15 meter bevindt de praktijk zich aan de linkerkant.

Parkeren
Parkeren kan parkeren in de straat. Let wel; van november tot april is het niet betaald parkeren.
Van 1 april t/m 31 oktober is het betaald parkeren en mag dit maximaal 1 uur.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Burgh-Haamstede is gelegen in het pand van Fysio for You op de hoek van de Zuidstraat en de Weststraat.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, osteopathie en medisch fitness.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie, osteopathie.

Overige opmerkingen
De behandelkamer bevindt zich op de eerste verdieping, er is geen lift aanwezig.
Op deze locatie maken wij gebruik van echografie.

Locaties in de buurt
GoesMiddelburgVlissingenYersekeZierikzee

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.