Podotherapie Burgh-Haamstede

Podotherapie Burgh-Haamstede

Sportpodotherapie Burgh-Haamstede

Podotherapie Burgh-Haamstede

Podotherapie Burgh-Haamstede
De Roterij 15
4328 BB, Burgh-Haamstede, Zeeland

Routebeschrijving
Rijdt vanaf Sportpark Van Zuijlen in oostelijke richting over de Leliëndaleweg. Sla na 210 meter rechtsaf richting Burghseweg Sla na 830 meter rechtsaf richting Zuidstraat en vervolgens na 30 meter linksaf richting de Ring. Sla na 390 meter rechtsaf richting De Roterij. Ga na 130 meter rechtsaf richting De Roterij. Na 120 meter bevindt de bestemming zich aan de linkerkant.

Parkeren
U kunt voor de deur parkeren.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Burgh-Haamstede is gelegen in het pand van Fysio for You. U vindt de wachtkamer meteen bij binnenkomst. Hier kunt u plaatsnemen en zal de podotherapeut u komen halen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, osteopathie en medisch fitness.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie, osteopathie.

Locaties in de buurt
GoesMiddelburgVlissingenYersekeZierikzee

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.