Podotherapie Culemborg

Podotherapie Culemborg

Podotherapie Culemborg

Podotherapie Culemborg
Prijsseweg 77
4105 LE  Culemborg

Routebeschrijving

Komend vanaf het station in Culemborg, neem de Parallelweg Oost in noordwestelijke richting tot aan de rotonde. Neem de rotonde driekwart rond naar de Tunnelweg. Blijf de weg volgen, deze gaat na ongeveer 150 meter over op de Wethouder Schoutenweg. Als u bij een rotonde aankomt, ga rechtdoor en volg de Wethouder Schoutenweg. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf richting de Zijderupsvlinderlaan. Na ongeveer 500m ziet u aan de linkerkant Sporthal Prijsch liggen. Steek vervolgens de kruising over en meteen aan de linkerkant kunt u de parkeerplaats oprijden.

Parkeren

Er is ruimschoots (gratis) parkeergelegenheid recht voor de praktijk.

Omschrijving van het pand

-

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt

Geldermalsen, Zeist

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.