Podotherapie Delft

Podotherapie Delft

Podotherapie Delft

Fysiotherapie Neervoort
Herculesweg 14
2624 VM Delft

Routebeschrijving
Rijd vanaf het politiebureau Delft richting de Krakeelpolderweg en sla linksaf naar de Kraakeelpolderweg. Ga vervolgens het 2de stoplicht naar links. Blijf de weg vervolgen op de industriestraat totdat je niet meer rechtdoor kunt en een fietspad tegemoet komt, ga hier de T-splitsing naar rechts. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant op nummer 14.

Parkeren
U kunt in de Herculesweg aan de linkerkant in de parkeerplaatsen parkeren.

Locaties in de buurt
Wateringen, Schiedam, Maassluis, Den Haag

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand Fysiotherapie Neervoort.

Andere inpandige disciplines
Fysio en manuele therapie.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.