Podotherapie Den Bosch

Podotherapie Den Bosch

Sportpodotherapie Den Bosch

Podotherapie Den Bosch
Koenendelseweg 9
5222 BG Den Bosch

Routebeschrijving Podotherapie Den Bosch

Omschrijving van het pand

Podotherapie Den Bosch.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk of op de parkeerplaatsen bij de basisschool.

Overige opmerkingen

Op deze locatie maken wij gebruik van echografie. U kunt plaats nemen in de wachtkamer in de apotheek.

Locaties in de buurt

Oss, Schijndel

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek