Podotherapie Den Haag

Podotherapie Den Haag

Sportpodotherapie Den Haag

Podotherapie Den Haag

Volendamlaan 1158
2547 CZ Den Haag

Routebeschrijving

Met de auto
Neem op de A4 afslag 11 richting Rijswijk/Delft. Houd rechts aan om rechtsaf te slaan naar de Pr. Beatrixlaan (borden Rijswijk). Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Moerweg. Sla aan het eind van de weg schuin linksaf naar de Soestdijksekade. Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Volendamlaan. Vervolg uw weg over het Monnickendamplein naar de Volendamlaan. Na 700 meter maakt u een scherpe bocht naar links (naar de andere weghelft) om op de Volendamlaan te blijven. Livit bevindt zich nu na ongeveer 90 meter aan uw rechterzijde.

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal treinstation, neem tram 2 richting Kraayenstein. Stap uit bij de halte Thorbeckelaan/Oude Haagweg.  Loop in zuidwestelijke richting langs de Oude Haagweg. Na ongeveer 45 meter slaat u linksaf naar de Volendamlaan. Podotherapie Hermanns bevindt zich in het zelfde gebouw als Livit Orthopedie en is na 95 meter aan uw rechterzijde.

Omschrijving van het pand

Hermanns Podotherapie  Den Haag is gevestigd in het pand van Livit Orthopedie.

Andere inpandige disciplines

Livit Orthopedie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Livit Orthopedie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

In de directe omgeving, houd rekening met betaald parkeren.
Voor 13:00 uur gratis parkeren op de Volendamlaan en in de zijstraten. Vanaf 13:00 uur is het betaald parkeren.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Den Haag Calandria, Den Haag Health CareDen Haag WesterpolikliniekRotterdam GoudsesingelRotterdam MaasstadRotterdam Zuid, Spijkenisse

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.