Podotherapie Den Haag Basalt

Podotherapie Den Haag Basalt

Sportpodotherapie Den Haag

Podotherapie Den Haag Basalt

Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Routebeschrijving

Met de auto
Wanneer u over de Melis Stokelaan langs het Zuiderpark rijdt in de richting van Poeldijk, rijdt u het kruispunt met de Dedemsvaartweg over, neemt u de tweede afslag rechtsaf naar de Vrederustlaan. De praktijk bevind zich in het pand van Sophia Revalidatie.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Den Haag Basalt is gevestigd in het pand van Basalt Revalidatie.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Zie alle Hermanns Podotherapie praktijken in Den Haag.

 

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.