Podotherapie Den Haag Calandria

Podotherapie Den Haag Calandria

Podotherapie Den Haag Calandria

Verheeskade 509
2521 BW Den Haag

Routebeschrijving

Met de auto

Wanneer u vanaf het Haaglanden MC de Lijnbaan (S100) in zuidelijke richting neemt, komt u aan bij een rotonde. Neem hier de tweede afslag de Vailliantlaan op. Blijf de weg volgen tot u over het spoor bent gegaan (u zit nu op de Calandstraat). Zodra u de brug over gaat, keer om naar de richting waar u vandaan kwam en neem meteen de eerste afslag rechts (Verheeskade). De podotherapiepraktijk bevind zich aan de linkerkant.

Omschrijving van het pand

Hermanns Podotherapie Den Haag Calandria is gevestigd in Gezondheidscentrum Calandria.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

In de directe omgeving, houd rekening met betaald parkeren.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Den Haag, Den Haag Health CareDen Haag WesterpolikliniekRotterdam GoudsesingelRotterdam MaasstadRotterdam Zuid, Spijkenisse

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.