Podotherapie Den Haag Health Care

Podotherapie Den Haag Health Care

Sportpodotherapie Den Haag

Podotherapie Den Haag Health Care

Vailliantlaan 410
2526 HW Den Haag

Routebeschrijving

Wanneer u vanaf het treinstation in Den Haag in Zuidwestelijke richting op de Parallelweg vertrekt, slaat u na ongeveer 200m rechtsaf naar de Vaillantlaan. Neem vervolgens de 4e afslag naar rechts, u ziet het pand vervolgens meteen aan de linkerkant liggen.

Omschrijving van het pand

Hermanns Podotherapie Den Haag Health Care is gevestigd in het pand van Health Care Suliman.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners, ECG, echografie, reizigersvaccinatie, dieëtiek, hijama

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Er is beperkt parkeerruimte beschikbaar in de straat (betaald parkeren).

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Den Haag, Den Haag CalandriaDen Haag Westerpolikliniek

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.