Podotherapie Den Haag Statenkwartier

Podotherapie Den Haag Statenkwartier

Podotherapie Den Haag Statenkwartier

President Kennedylaan 15
2517 JK  Den Haag

Routebeschrijving

Wanneer u over de stadsroute S200 langs Madurodam in zuidelijke richting rijdt, over de Professor B.M. Teldersweg, steekt u de Scheveningseweg over en volgt u de Johan de Witlaan. Blijf deze weg volgen totdat u de Stadhouderslaan oversteekt. Vervolgens ligt de praktijk van Podotherapie Hermanns aan de rechterzijde van de weg.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Den Haag Statenkwartier zit in een groot gebouw met daarop grote letters: President Kennedylaan 15

Andere inpandige disciplines

N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

U kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Den Haag, Den Haag CalandriaDen Haag Health Care, Den Haag Westerpoli

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.