Podotherapie Den Haag Westerpolikliniek

Podotherapie Den Haag Westerpolikliniek

Sportpodotherapie Den Haag

Podotherapie Den Haag Westerpolikliniek

Goudenregenstraat 58
2565 EZ Den Haag

Routebeschrijving

Podotherapie Hermanns Westerpolikliniek is gelegen in de Bomenbuurt in Den Haag. Wanneer u vanaf het Haga Ziekenhuis locatie Sportlaan komt, vertrekt u over de Sportlaan in Zuidwestelijke richting. Vervolgens neemt u de tweede afslag linksaf richting Goudenregenstraat. Vervolgens ligt de praktijk na ongeveer 250m aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand

Hermanns Podotherapie Den Haag Westerpolikliniek is gevestigd in het pand van Westerpolikliniek.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Er is beperkt parkeerruimte beschikbaar vlak voor de deur.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Den Haag, Den Haag CalandriaDen Haag Health Care

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.