Podotherapie Deurne Noord

Podotherapie Deurne Noord

Sportpodotherapie Deurne Noord

Podotherapie Deurne Noord

Podotherapie Deurne Noord (buurt Walsberg)
Milhezerweg 34
5752 BC, Deurne

Routebeschrijving
Rij vanuit het centrum van Deurne in noordelijke richting over Haageind en rij onder het viaduct door. Na 300 meter rij rechtsaf richting Trimpertstraat. Na 10 meter bevindt zich de praktijk aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Deurne Noord is gelegen in het pand van Fysiotherapie Retera. Dit pand ligt op de hoek van de Trimpertstraat en de Milhezerweg en is herkenbaar aan de rode belettering “”Retera.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie en osteopathie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie en osteopathie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk of op de parkeerplaatsen.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
AstenDeurne ZuidHelmond NoordHelmond OostSomeren

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.