Podotherapie Deurne Zuid

Podotherapie Deurne Zuid

Sportpodotherapie Deurne Fysiomix

Podotherapie Deurne Zuid

Podotherapie Deurne Zuid (Fysiomix)
Stationsplein 9
5751 JN  Deurne

Routebeschrijving
Vertrek vanuit het NS station in noordelijke richting over de Stationslaan. Het pand bevindt zich op de hoek van het Stationsplein en de Stationslaan.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Deurne Zuid is gelegen in het gedeelte van fysiotherapie FysioMix.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie en praktijk ondersteuner.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
We werken o.a. samen met fysiotherapie en praktijk ondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de deur.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
AstenDeurne NoordHelmond NoordHelmond OostSomeren

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.