Podotherapie Deventer

Podotherapie Deventer

Podotherapie Hermanns Deventer                          

Huisartsen Hoge Hond
Schurenstraat 8A
7413 RA Deventer               

Routebeschrijving
Rijdt vanuit Deventer Schouwburg op de Singel naar het noordwesten richting de Stationsstraat en sla vervolgens rechtsaf richting de Stationsstraat. Blijf de Stationsstraat rechtdoor gaan, nadat je het 2de viaduct bent gepasseerd sla linksaf richting de Schurenstraat. Uw bestemming bevindt zich direct aan de rechterkant.

Parkeren
Er is een grote parkeerplaats bij het pand van Hoge Hond.

Locaties in de buurt
Zutphen, Apeldoorn

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Deventer is gevestigd in het pand van huisartsen Hoge Hond. Onze kamer zit op de eerste verdieping. Als u de trap/lift omhoog neemt neem dan aan de rechterkant plaats in de wachtkamer, de podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Huisarts
 

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.