Podotherapie Dinxperlo

Podotherapie Dinxperlo

Podotherapie Hermanns Dinxperlo
Inpandig bij:Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen
Nieuwstraat 2a
7091 DG Dinxperlo

Routebeschrijving
Rijd vanaf de ALDI/Zeeman op de Hogestraat naar het Noordwesten richting de Wilhelminastraat, houdt op de T-splitsing rechts aan. Neem op de rotonde de 3de afslag naar de Terborgseweg. Sla na 400 meter linksaf naar de Nieuwstraat . Uw bestemming bevind zich aan de rechterkant op nummer 2a.

Parkeren
Er is bij de praktijk mogelijkheid om te parkeren.

Locaties in de buurt
’s-Heerenberg, Doetinchem

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Dinxperlo is gevestigd in het pand van Huisartsenpraktijk Schuurman & Teunissen. Neem bij binnenkomst plaats in de wachtkamer aan de linkerkant uw podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Huisarts.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.