Podotherapie Duiven

Podotherapie Duiven

Podotherapie Hermanns Duiven
Inpandig bij Fysiospecialisten Duiven
Goudhaanstraat 1
6921 KB Duiven

Routebeschrijving
Rijd vanaf de IKEA in Duiven richting de Nieuwgraaf en ga de volgende 3 rotondes allemaal rechtdoor. Neem op de 4de rotonde bij de Graafsesingel de eerste afslag naar de Westsingel. Neem op de volgende rotonde de 3e afslag naar de Visserlaan. Ga de volgende rotonde rechtdoor om op de Visserlaan te blijven. Ga vervolgens de eerste weg naar links richting de Gorsstraat en sla vervolgens rechtsaf naar de Goudhaanstraat. Uw bestemming bevind zich aan de linkerkant op nummer 1.

Parkeren
Er zijn parkeerplekken aan de voorzijde van het gebouw op de Gorsstraat.

Locaties in de buurt
Arnhem Elderveld, Arnhem Velperweg-Noord

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Fysiospecialisten Duiven. U kunt bij binnenkomst in de wachtkamer aan de linkerkant plaatsnemen, uw podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manuele therapie

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.