Podotherapie Eindhoven

Podotherapie Eindhoven

Sportpodotherapie Eindhoven

Podotherapie Eindhoven

Podotherapie Eindhoven
Jan van Boendalelaan 1
5615 KD Eindhoven

Routebeschrijving Podotherapie Eindhoven

Vanaf het PSV-stadion gezien: vertrek in zuidelijke richting op de Vonderweg. Steek de kruising over naar de Mauritsstraat. Na ongeveer 300 meter, sla rechtsaf naar de Hoogstraat. Neem de 3e straat linksaf, u komt aan op de Jan van Boendalelaan. Achter het kruispunt aan de rechterkant ligt Podotherapie Eindhoven.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Eindhoven zit onder één dak met Fysiotherapie Gestel.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, voedingsdeskundigen.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen, praktijkondersteuners en fysiotherapeuten.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan in de straat.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Best, Helmond – LeliestraatHelmond – NieuwveldSomeren, Asten, Budel.

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek