Podotherapie Etten-Leur

Podotherapie Etten-Leur

Podotherapie Etten-Leur

Podotherapie Etten-Leur
Achter de Molen 15
4873 GW Etten-Leur

Routebeschrijving
Podotherapie Hermanns Etten-Leur is gelegen in Huisartsenpraktijk De Wiek. Onze kamer zit op de eerste verdieping, ga de trap op en neem rechts in de wachtkamer plaats.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Etten-Leur is gelegen in Huisartsenpraktijk De Wiek

Andere inpandige disciplines
Huisartsen

Parkeren
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij de praktijk.

Locaties in de buurt
Breda NoordBreda Noord-WestBreda West, Breda Zuid-Oost

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.