Podotherapie Geldermalsen

Podotherapie Geldermalsen

Sportpodotherapie Geldrop

Podotherapie Geldermalsen
Herman Kuijkstraat 19
4191 AH Geldermalsen

Routebeschrijving Podotherapie Geldermalsen

Komend vanaf de rijksweg N237 “Provinciale weg Oost”, ga bij de stoplichten de Rijksstraatweg in richting het centrum van Geldermalsen. Ga bij de rotonde rechtdoor en ga vervolgens linksaf bij de eerstvolgende kruising. U bevind zich op de Herman Kuijkstraat. De praktijk ligt aan de linkerkant, in het gebouw van de Huisartsenpraktijk en Fysio Sport.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Geldermalsen is gevestigd in de voormalige Openbare Bibliotheek. Deze locatie is uitstekend per openbaar vervoer (bushalte voor de deur).

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Er is beperkt parkeerruimte beschikbaar op eigen terrein, vlak voor de deur. Voor invaliden is er aan de rechterzijde van het gebouw een speciale parkeerplaats. Vanaf deze parkeerplaats loopt een pad zonder obstakels naar de ingang van de praktijk.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Oss, Den Bosch

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.