Podotherapie Geldrop

Podotherapie Geldrop

Sportpodotherapie Geldrop

Podotherapie Geldrop
Winkelcentrum Coevering 30
5665 GA Geldrop

Routebeschrijving Podotherapie Geldrop

Vanaf het station in Geldrop, ga in zuidoostlijke richting de parallelweg op en volg de bocht naar links (Laarstraat). Neem de eerste straat rechts (Bogardeind) en meteen weer de eerste weg links op de kruising (Laan der vier Heemskinderen). Bij de rotonde ga rechtdoor en volg deze weg, tot op het einde. Ga dan linksaf op de Willem Barentzweg en draai vervolgens meteen rechts de parkeerplaats op. Podotherapie Geldrop bevindt zich aan de linkerkant om de hoek.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Geldrop bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Coevering.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, echodiagnostiek, kinderfysiotherapie

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen, fysiotherapeuten en praktijkondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplekken van het winkelcentrum, recht voor de deur.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Eindhoven, Best, Helmond – LeliestraatHelmond – NieuwveldSomeren, Asten.

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.