Podotherapie Geleen

Podotherapie Geleen

Sportpodotherapie Geleen

Podotherapie Geleen

Podotherapie Geleen (Wijk Oud-Geleen)
Pastoor Vonckenstraat 83
6166 CW, Geleen

Routebeschrijving
Rij vanuit de Paterskerk in noordelijke richting op de Rijksweg Noord. Sla na 350 meter rechtsaf richting Pastoor Vonckenstraat. Na 150 meter bevindt zich de praktijk aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Geleen is gelegen in Medisch Centrum Oud Geleen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, Bike Medical.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Samenwerking met fysiotherapie Kusters en Bike Medical (specialist in fietsklachten)

Gezamenlijk spreekuur
Indien nodig kan hulp van fysiotherapeut of Bike Medical worden ingewonnen.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk in de parkeervakken.

Overige opmerkingen
Patiënten kunnen bij binnenkomst plaats nemen in de gezamenlijke wachtkamer van de fysiotherapie.

Locaties in de buurt
BrunssumElslooHoensbroekMaastricht OostMaastricht WestMeerssenSteinSusterenValkenburgVoerendaal

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.