Podotherapie Goes

Podotherapie Goes

Sportpodotherapie Goes

Podotherapie Goes

Podotherapie Goes
Troelstralaan 150
4463 XZ, Goes

Routebeschrijving
Rij vanuit begraafplaats De Bevelanden in noordelijke richting over Geldeloozepad en sla de eerste straat rechtsaf. Sla na 95 meter rechtsaf richting Westhavendijk en vervolgens de eerste straat rechtsaf richting Ringbaan West. Neem de eerste afslag op de rotonde richting Troelstralaan en vervolgens na 430 meter de tweede afslag op de rotonde richting Troelstralaan. Na 330 meter ligt de praktijk ligt aan uw linkerzijde.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Goes is gelegen in de praktijk van Fysiotherapie De Claver, tegenover winkelcentrum De Spinne.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, pedicure, kapsalon, dagopvang.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Pedicure.

Parkeren
Parkeren kan bij het Erasmuspark. Indien er geen plek is, kunt u parkeren bij winkelcentrum De Spinne (bij de Lidl).

Overige opmerkingen
Op deze locatie maken wij gebruik van echografie.
Op deze locatie kunnen wij schimmelnagels laseren.

Locaties in de buurt
MiddelburgTerneuzenVlissingenYersekeZierikzee

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.