Podotherapie Gulpen

Podotherapie Gulpen

Sportpodotherapie Gulpen

Podotherapie Gulpen

Podotherapie Gulpen
Rijksweg 29B
6271 AC, Gulpen

Routebeschrijving
Vanuit de Gulpener brouwerij rijdt u in noordoostelijke richting. Na 200 meter bevindt zich de praktijk aan de linkerzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Gulpen is gelegen in het gebouw van Huisartspraktijk M. Hendrickx op de eerste verdieping.
Op de begane grond is Apotheek Gulpen gevestigd.

Andere inpandige disciplines
Huisarts, psycholoog, diëtist.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren voor de praktijk is ook mogelijk tegen betaling. In Gulpen zijn er veel parkeerplaatsen waarbij je een parkeerschijf nodig hebt om betaald te kunnen parkeren. Echter zijn er ook genoeg gratis parkeerplaatsen.
Op het Willem-Alexanderplein op de Tramweg is een grote parkeerplaats. Mocht deze vol zijn is er ook parkeergelegenheid aan het begin van de Tramweg bij de witte appartementen.

Overige opmerkingen
Podotherapie Gulpen is gelegen op de eerste verdieping, melden bij de balie hoeft niet. Dtp formulieren liggen in de wachtkamer.

Locaties in de buurt
HeerlenHoensbroekKerkrade CentrumKerkrade WestLandgraafMaastricht OostMaastricht WestMargratenMeerssenValkenburgVoerendaal

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.