Podotherapie Haarlem

Podotherapie Haarlem

Podotherapie Haarlem

Podotherapie Haarlem
Burgemeester Sandbergstraat 22
2013 BS Haarlem

Routebeschrijving
Komend vanaf de N208, neem de afslag bij de De Ruijterweg richting centrum. Deze straat gaat over in Westergracht. Volg deze tot het eind van de straat, sla vervolgens linksaf naar de Leidsevaart. Volg deze weg totdat deze overgaat in de Kinderhuissingel, neem vervolgens de eerste afslag linksaf. Het pand bevindt zich aan de linkerkant. De praktijk is gevestigd bij Huisartsenpraktijk Reimer en Beenders.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns zit inpandig bij Huisartsenpraktijk Reimer en Beenders. U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer bij de ingang, de podotherapeut zal u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Er is beperkt parkeerruimte voor de deur.

Locaties in de buurt
Hoofddorp, Noordwijk.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.