Podotherapie Heinkenszand

Podotherapie Heinkenszand

Sportpodotherapie Heinkenszand

 

 

Podotherapie Heinkenszand

Van Cittersstraat 17
4451 BJ, Heinkenszand

Routebeschrijving

Wanneer u vanuit de dorpsstraat uit de richting van de A58 komt gaat u rechts net voordat u de winkels passeert, het pand ligt dan aan uw linker zijde.

Komt u vanaf de kerk via de dorpsstraat dan gaat u de 3e weg links en het pand bevind zich aan uw linker zijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Heinkenszaand is gelegen in het pand van fysiotherapie de Blaeij

Andere inpandige disciplines
Fysio

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysio

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk.

Overige opmerkingen
n.v.t.

Locaties in de buurt
Burgh-HaamstedeGoesMiddelburgVlissingenYerseke

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.