Podotherapie Helden

Podotherapie Helden

Podotherapie Helmond Oost 

Podotherapie Helmond Oost (Buurtschap Beisterveld)
Leliestraat 15
5701 WK, Helmond

Routebeschrijving
Komend vanaf de Roggelseweg, rij door tot aan de 2e rotonde in het centrum. Neem vervolgens de afslag richting Mariaplein/Kesselseweg. Neem de eerste afslag naar rechts, en vervolgens de 2e afslag rechts. U bevindt zich op het Kaupmanshof.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns zit inpandig bij Fysiotherapie fysioHelden. U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer bij de ingang, de podotherapeut zal u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie, medisch pedicure, logopedie, diëtiste, apotheek.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
U kunt parkeren op het Kaupmanshof.

Locaties in de buurt
Baarlo, Meijel, Kessel, Panningen

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.