Podotherapie Helmond Oost

Podotherapie Helmond Oost

Sportpodotherapie Helmond Oost

Podotherapie Helmond Oost 

Podotherapie Helmond Oost (Buurtschap Beisterveld)
Leliestraat 15
5701 WK, Helmond

Routebeschrijving
Rij vanuit de Henrie Dunant tunnel (ook wel ” de badkuip” genoemd in Helmond) in noordelijke richting naar de Wethouder van Wellaan (of het Hertenkampje). Sla de vierde afslag linksaf. De praktijk ligt aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Helmond Oost is gelegen in het Gezondheidscentrum Leliestraat tegenover het Hortensiapark in de wijk Beisterveld.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie, medisch pedicure, logopedie, diëtiste, apotheek.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie, medisch pedicure.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk in de straat.

Overige opmerkingen
Op deze locatie maken wij gebruik van echografie.
De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping. Deze is bereikbaar met de lift.

Locaties in de buurt
AstenDeurne NoordDeurne ZuidGemert, Helmond NoordSomeren

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.