Podotherapie Hoensbroek

Podotherapie Hoensbroek

Sportpodotherapie Hoensbroek

Podotherapie Hoensbroek

Podotherapie Hoensbroek
Burgemeester Kessenplein 3D
6431 KM, Hoensbroek

Routebeschrijving
Vanaf de Markt rijdt u in oostelijke richting. Sla na 240 meter rechtsaf richting de Nieuwstraat. Sla na 140 meter linksaf richting Burgemeester Kessenplein.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hoensbroek is gelegen in Zorgplein Hoensbroek in het voormalige gemeentehuis.

Andere inpandige disciplines
Huisartsenpraktijk Hoensbroek, apotheek Hoensbroek, fysiotherapie Offermans en fysiotherapie Hoofdstraat, verloskundigen.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Samenwerking vindt plaats met fysiotherapeuten. Indien nodig kan ook de huisarts worden geraadpleegd.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeergelegenheid is aanwezig bij de praktijk. 

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BrunssumElslooGeleenHeerlenKerkrade CentrumKerkrade WestLandgraafValkenburgVoerendaal

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.