Podotherapie Hoensbroek Hoofdstraat

Podotherapie Hoensbroek Hoofdstraat

Sportpodotherapie Hoensbroek

Podotherapie Hoensbroek Hoofdstraat

Podotherapie Hoensbroek Hoofdstraat
Hoofdstraat 110
6432 GH Hoensbroek

Routebeschrijving
Vanaf de Buitenring Parkstad, neem de afslag N298 naar Hoensbroek. Ga vervolgens na enkele honderden meters rechtsaf naar de Pastoorskuilenweg. Neem de 4e afslag linksaf naar de Hoofdstraat. De praktijk voor podotherapie bevindt zich na ~150m aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand

De praktijk voor podotherapie is gelegen in het pand van Fysio Hoofdstraat. U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer, de podotherapeut zal u komen ophalen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Samenwerking vindt plaats met fysiotherapeuten. Indien nodig kan ook de huisarts worden geraadpleegd.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
In de straat zijn parkeerplaatsen met parkeerschijf.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BrunssumElslooGeleenHeerlenKerkrade CentrumKerkrade WestLandgraafValkenburgVoerendaal

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.